31 augustus 2014

Visie

VISIE

HRM voor elk bedrijf!

Waarom bestaat HR BUREAU?

Omdat wij willen helpen. Wij willen werkgevers helpen om hun organisatie zo gezond mogelijk te houden.

Wij geloven (weten) dat werkgevers belangrijke bouwstenen zijn van onze maatschappij. Zij creëren werk. En werk is maatschappelijk en economisch nuttig, zorgt voor economische onafhankelijkheid door inkomen, biedt sociale contacten, is een zinvolle tijdsbesteding, biedt ruimte voor ontplooiing en zorgt voor een betere samenleving.

Ons specialisme – Human Resource Management – is een essentieel onderdeel van een gezonde organisatie, ongeacht de omvang! Door ons specialisme vooral in te zetten bij het midden- en kleinbedrijf (MKB), zorgen we ervoor dat ook deze doelgroep de toegevoegde waarde van goed HRM gaat ervaren!

Hoe doen we dit?

Een gezonde organisatie bestaat uit bevlogen en actief betrokken medewerkers en leidinggevenden. Waar een goede balans is tussen werknemers- en organisatiebelangen. Wij geloven dat deze balans alleen gecreëerd kan worden wanneer de uitvoering van HRM primair door het lijnmanagement wordt bedreven. Werkgevers hebben hulp nodig om dit op een doelbewuste manier te realiseren.

Dit is de hulp die HR BUREAU biedt. Ondersteuning van werkgever en leidinggevenden om HRM op een professionele manier te bedrijven. Onze dienstverlening is maatwerk. Dit wil zeggen dat de oplossingen die wij bieden zijn aanpast op úw organisatie. Doordat wij onze ervaring hebben opgedaan bij een verscheidenheid aan bedrijven, van familiebedrijf tot internationale corporate, zijn wij bijzonder bedreven in het inleven in – en analyseren van organisaties. Dit zorgt er dan ook voor dat wij altijd een passend en begrijpelijk advies kunnen geven in een taal die de organisatie spreekt.

Wij erkennen dat voor sommige vraagstukken nog specialistischere kennis nodig is. Hierom hebben wij partnerships gesloten met partijen die ieder uitblinken in hun specialisme.

Door laagdrempelig en transparant te zijn over de kosten, in begrijpelijke taal te communiceren en buitengewoon toegankelijk te zijn wanneer onze hulp nodig is, zijn wij dé HR-afdeling voor het MKB!

Interesse gewekt?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Plan een direct een videomeeting in om te bespreken wat uw behoeften aan ondersteuning zijn. U kunt ook contact met ons opnemen via onze contactpagina.