13 oktober 2013

Quickscan

  • ARBO

    Bent u uw verzuim de baas?

  1. 1

Snel inzicht in de kwaliteit van HR binnen uw bedrijf!

HR Bureau heeft een HR Quickscan ontwikkeld waarmee u als ondernemer op een snelle manier inzicht in de kwaliteit van HR binnen uw bedrijf. De quickscan kost voor u als ondernemer niet veel tijd.  Wij voeren deze uit door een interview te houden met bijvoorbeeld de eigenaar of verantwoordelijke voor HR, gecombineerd met het doorlopen van de administratieve kant van HR.

De uitkomst van de quickscan laat in de eerste instantie zien of u aan de wet- en regelgeving voldoet. Daarnaast zal dieper worden ingegaan op overige zaken, zoals bijvoorbeeld het gevoerde personeelsbeleid. De winst die u hieruit haalt, is dat u hierdoor meer tijd aan uw onderneming kunt besteden en dat wanneer u onze adviezen volgt er geen onnodige kosten worden gemaakt.

Elke HR Quickscan wordt afgesloten met een beknopte rapportage. Indien u interesse heeft om onderdelen uit de rapportage te verbeteren dan kan HR Bureau dit uiteraard voor u verzorgen.

Interesse gewekt?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Een van onze professionals zal bij u langskomen om te bespreken wat uw behoeften aan ondersteuning zijn. U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina.